2021. augusztus 24., kedd

A False Confession

Mit csinálnátok, ha belezúgnátok egy srácba, és egy kis alkohol segítségével gyűjtenétek bátorságot a szerelmi vallomáshoz... csak téves címzetthez érkezne el?

Természetesen megmondanátok, hogy bocs, nem neked, nem? Persze, tök logikus.

És, ha az a téves személy az az ember lenne, akitől a leginkább tartotok, meg mindenki más is, és komolyan veszi a vallomásodat?

És nem csak, hogy komolyan veszi, viszonozza is az érzéseidet.

"- Kedvellek.
- Miért?
- Én csak mindent szeretek benned.
- Nem értem."
GÓÓÓL! Hoppá, öngól.

A Hamis Vallomások támogatója az Egri Bikavér


Az A False Confession/Wrong Confession (Egy Hamis Vallomás/Téves Vallomás) manhwa ezzel a jelenettel indít, aztán visszaugrunk az időben, és megismerteti velünk a szereplőket, így ehhez a részhez a 39. fejezetben jutunk el (azt kivárni xD).

 
Bal oldalon a szőke herceg Elviniraz, az eredeti vallomás célpontja, középen a szerencsétlen áldozat (főszereplő, Renesha), jobb oldalon Cabel, akihez célt ért a szerelmi vallomás


Rene egy éhező, árva utcagyerekként született újjá ebben a világban, és Elnur egyik papja segít neki, enni ad neki és befogadja, így Rene onnantól kezdve a templomban nevelkedik. A célja, mint a legtöbb Isekai shoujo hősnőnek, hogy békés életet éljen.
Azonban 17 éves korában kiderül, milyen csodálatos ereje van, így elég hamar ismert lesz, és el is hívják egy háborúba gyógyítónak, amit el is vállal a pénzért.
Az állóképessége hiánya miatt sokszor visszatartja a csapatot, és olyankor leginkább Elvin, a szőke herceg segít neki, viszont a különösen elképesztő gyógyító képességével segíti is őket.
A háború végén jön a szerelmi vallomás, és onnantól jönnek a kavarások.
Elviniraz se az, akinek látszik, Cabel se feltétlenül mindig olyan ijesztő, mint elsőre tűnik.


A történet során pedig megismerkedhetünk más érdekes szereplőkkel is, például Lilivel, Renesha legjobb barátnőjével, aki szintén gyógyító papnő, és bizony van olyan, hogy ő védi meg Reneshát a piszkálásoktól is.

A történet érdekes, vicces és drámai, fűszerezve egy kis romantikával, a rajzolása szép, szóval csak ajánlani tudom ezt a manhwát. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kínai Danmei regények

 Sziasztok!  Mostanában ismertem meg a kínai Danmei regényen csodálatosságát, ja, főleg BL-t olvasok. xD És, skacok, elég jól el vagyunk lát...