2021. április 5., hétfő

I am the Precious Daughter of the Greatest Villain in the Fantasy World

 Sziasztok, Skacok!

Most az I am the Precious Daughter of the Greatest Villain in the Fantasy World (A Fantasy Világ Legnagyobb Főgonoszának a Legértékesebb Lánya... vagy valami ilyesmi) olvasom. Igazán sokat elmond ez a cím, ezért is kezdtem el olvasni, és nagyon jó!

Spoiler is lehet... Tele van spoilerrel, szóval olvassátok a manhwát, mert nagyon jó!

Ebben is egy másik világba reinkarnálódik a főszereplő lány (most tényleg, meglepő?), amit történetesen novellában olvasott.

Még az elején elmondom, hogy egy kultivációs (What the nani is that? O.o) világba kerül, ami etto... Olvassátok el a Mo Dao Zu Shi-t.

Szóval, az alaptörténet a novellában, hogy a főgonosz megölte a főszereplő fiú szüleit, és a fiút elrabolja, hogy a démon szekta következő vezetője legyen. A főgonosz lánya beleszeret a főszereplő fiúba, és nem átalkodik még drogot is használni, hogy elcsábítsa a fiút... nem sok sikerrel. A főszereplő fiú 23 éves korában megszökik a démon szektától, és később megöli a főgonoszt és a lányát is.

A főszereplő lány tehát a főgonosz lányaként reinkarnálódik kisbaba korában, és még akkor eldönti, hogy megszökik a szektától, hogy elkerülje a sorsát.

Az elején még látogatja az apja, a főgonosz, és be is mutatja neki a főszereplő fiút, a szekta következő vezetőjét, de miután erre a kislány anyja rájön, és ő is több időt tölt a gyerekkel, inkább kerüli a férfi az ilyen látogatásokat.
A kislány anyja az Északi Tengeri klánból (vagy valami ilyesmi) való, így havas/jeges ereje van, amit rendszeresen használ a lányán, mert miért ne?
A kislány egyetlen szövetségese abban az időben a dadája, egy fiatal lány, aki nem tudja megvédeni az úrnőtől a kislányt, csak enyhíteni tudja az ilyen kínzások hatását azzal, hogy kiviszi a jó időre a kislányt. Így találkozik újra a főszereplő fiúval, aki az erejével segít a sérülések kezelésében.
De az olvasók számára kiderül, hogy a fiú nem magától, jófejségből megy oda a kislányhoz, hanem a démon szekta idősebbjei küldik hozzá, mert ők maguk nem mehetnek. Ezek az idősebbek rajonganak a kislányért, és ajándékokat küldözgetnek a kislánynak, amiből a kislány persze nem vesz észre semmit.
A főszereplő fiú elmegy két év edzésre egy helyiségbe (ne kérdezzétek), de előtte elmondja a kislány apjának, hogy a kislány veszélyben van. Az apja azonnal cselekszik, és megmenti a kislányt.
Igazán itt kezdődik el a történet.

Kiderül, hogy az apja azért kerülte eddig a kislányt, hogy az ne kerüljön veszélybe, de ez nem jött össze, ezért most már nem kerüli, inkább elismeri a nyilvánosság előtt lányaként. És milyen cukik együtt!
De persze a főgonosz ettől még nem lesz ölelgetni való plüssmackó (pedig a lányával az, csak nézzétek a borítóképet), mivel a feleségét is elintézte, amiért bántotta a lányát, és az egész klánját elpusztította a válás után, mivel bérgyilkosokat küldtek a kislány ellen (egyébként a főszereplő segített megvédeni a kislányt tőlük).

És a vicces jelenetekért leginkább a szekta idősebbjei felelősek, akik rajonganak a kislányért (a szektában már 200 éve nem született kisgyerek), és szó szerint versengenek azért, hogy kik kapnak több ajándékot a kislánytól a kedvességükért (robbanó gyöngyért virágcsokor, üvegben lévő mérgező bogárért virágból készült gyűrűt, egy varázslatos faágért, ami, ha elég energiát adnak neki, jégvirágokat virágzik, ami olyan, mint egy drágakő puszit, később ezekért a jégvirágokért folyik a verseny, persze nem az értéke miatt, hanem azért, mert a kislány adja).

Úgy tűnik, hogy a kislány és a főszereplő srác között lehet majd romantikus kapcsolat. Ami tetszik, hogy lassan haladnak vele, ahogy magával a történettel is.

Szép a rajzolása, jó a története, ezt a történetet is csak ajánlani tudom!

És ez a történet is fut, szóval ennek se tudok még a végéről nyilatkozni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kínai Danmei regények

 Sziasztok!  Mostanában ismertem meg a kínai Danmei regényen csodálatosságát, ja, főleg BL-t olvasok. xD És, skacok, elég jól el vagyunk lát...