2021. április 7., szerda

I Became The Wife Of The Monstrous Crown Prince

 Sziasztok, Skacok!

Most egy másik isekai shoujot kezdtem el olvasni.


Igen, egy novellába reinkarnálódik a csaj, egy olyan kislány testébe, akit éppen kimentenek a jeges vízből.

I Became the Wife of the Monstrous Crown Prince (A Szörnyű Koronaherceg Felesége Lettem)

Műfaja: Jousei (így az első pár fejezet alapján nem értem, hogy miért, mivel még gyerekek, de a főszereplő lány többször említette, hogy az eredeti történet R19-es, szóval 18+-os), kaland, fantasy, romantikus

A "The Beast And The Young Lady" (A Szörnyeteg és a kisasszony) novella történet szerint (ami folyamatosan derül ki a fejezetekből) a Blake-et átok sújtja, és emiatt ronda az arca. Ansia ennek a hercegnek lesz a felesége, de, amikor meglátja az arcát, megijed tőle, és egy jeges tóba ugrik, hogy öngyilkos legyen. Ekkor még gyerekek.

Később, Blake 18 éves korában, Ansia féltestvére Diana leveszi a fiúról az átkot a családjuk különleges fény erejével, vagy mivel (amiben Ansia nem olyan erős, mint Diana), aztán összejön Blake unokatestvérével, Richarddal, aki annak a történetnek a főszereplője. (Amit nem értek, hogy akkor miért az az eredeti történet címe, hogy A szörnyeteg és a kisasszony?)

Az új főszereplő Ansia testébe reinkarnálódik, akit épp kimentenek a jeges vízből (mint korábban írtam), és miután napokig pihent, elmegy Blake-hez, hogy tisztázza a dolgokat, tehát, hogy elmondja neki, hogy ő igenis szép.

Miután megbeszélik, hogy szeretik egymást, és együtt töltik az időt, Ansia rájön, hogy a koronaherceggel nem bánnak valami jól, ezért javít a helyzetén. Elküldi azokat a szolgálókat, akik a történetben később elárulják Blake-et, és ő maga főz neki.

Eddig itt tart a történet, de Blake, a szörnyeteg, a koronaherceg olyan cuki!

Blake, és Ő lenne a szörnyeteg, ember?! Ugye, hogy nem?


Ansia, a történet főszereplője.


És a következő képpel a felelős állattartásra hívnám fel a figyelmet. Húsvétkor ne vegyetek nyulat a gyereknek, csak, hogy párszor megsimothassa, inkább menjetek el állatkertbe, vagy állatsimogatóba.

De ettől a képtől megjön az ember kedve a nyuszikhoz. *-*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kínai Danmei regények

 Sziasztok!  Mostanában ismertem meg a kínai Danmei regényen csodálatosságát, ja, főleg BL-t olvasok. xD És, skacok, elég jól el vagyunk lát...